ПОДЯКА ДЛЯ СТУДЕНТСЬКОЇ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ

5 грудня 2020

Генеральна Асамблея ООН в 1985 році на 40-й сесії у спеціальній резолюції запропонувала урядам відзначати 5 грудня як «Міжнародний день волонтерів в ім’я економічного і соціального розвитку», закликавши їх здійснювати заходи для спонукання людей у всіх сферах діяльності, пропонувати свої послуги як волонтерів.

На факультеті соціальної та психологічної освіти осередком волонтерського руху є Студентська соціально-психологічна служба, яка своїми безкорисливими вчинками укріплює людську віру в ідеали добра й справедливості. За роки діяльності студентами-волонтерами організовано та проведено незліченну кількість благодійних акцій, соціальних проектів, фестивалів та конкурсів. Студенти за покликом душі, допомагаючи іншим укріплюють свої людські якості, набувають професійних якостей, вчаться бачити проблеми інших і допомагати у їх вирішенні.

Приємною відзнакою для всіх, хто долучається до діяльності Студентської соціально-психологічної служби, стала подяка за участь у проведенні ХV Всеукраїнської благодійної акції від фонду «Серце до серця», яка проходила під гаслом «Дитяче серденько, живи!». Такі відзнаки ще раз доводять важливість та цінність волонтерської діяльності.