Наукове фахове видання «Психологічний журнал»

16 січня 2021

Академічна і прикладна психологія є сьогодні однією з актуальних і перспективних напрямків не тільки в Україні, але й у всьому світі. Адже психологічні чинники є вирішальними для забезпечення ефективної діяльності як окремої особистості, так і суспільства.

 «Психологічний журнал» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини засновано в 2018 році з метою сприяння розвитку психологічної науки в Україні, посиленню співробітництва представників академічної та прикладної психології, втіленню наукових розробок в практику.

«Психологічний журнал» зареєстований як друкований засіб масової інформації (Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації – серія КВ № 23377-13217 від 24.05 2018 року). Журналу присвоєно Міжнародний стандартний серійний номер (International Standard Serial Number) – ISSN 2617-2100 (від 13 липня 2018 року). Журнал зареєстрований, реферується та індексується у наступних репозитаріях та пошукових системах: Google Scholar (США); Українська науково-освітня мережа УРАН; Національна бібліотека України імені В.І. Вернадського; Інституційний репозитарій Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

В  «Психологічному журналі» публікуються результати досліджень вітчизняних та закордонних фахівців, які відображають інноваційні науково-прикладні напрямки  з різних галузей психології. Програмна мета видання узагальнення теоретичних та практичних знань у галузі психології, розкриття впливу психології на освіту, публікація матеріалів за всіма напрямки наукових досягнень у психології.

«Психологічний журнал» призначений для фахівців у різних галузях психології, науково-педагогічних та наукових працівників, творчих вчителів, докторантів, аспірантів, студентів психологічних факультетів закладів вищої освіти.

Періодичність видання – 2 рази в рік. З вимогами до оформлення статей можна ознайомитися на сайті журналу в рубриці «Вимоги до публікацій» https:// psyj.udpu.edu.ua

Контакти редакції журналу 20301. м. Умань, вул. Садова 28, кафедра психології (ауд. №317). Телефон: 0635787430 e-mail:  psiholudpu@ukr.net grineva-n@ukr.net.