Якість освітнього процесу та шляхи її забезпечення у діяльності сектору завідувачів кафедр Науково-методичного центру професійного розвитку викладачів УДПУ

12 квітня 2021

6 квітня 2021 р. у рамках реалізації програми підвищення кваліфікації на 2020–2021 н.р. Науково-методичним центром професійного розвитку викладачів проведено засідання семінару для завідувачів кафедр університету.

Діяльність сектору підвищення кваліфікації завідувачів кафедр спрямована на їхній професійний та особистісний розвиток, адже компетентне і впевнене керівництво кафедрами, як основними структурними підрозділами університету, надихає та спонукає до досконалості науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти.

Під семінару заслухано низку доповідей з актуальних питань, зокрема:

  • Про особливості акредитації освітніх програм у 2020/2021 н.р.

(доп.: начальник відділу ліцензування, акредитації та моніторингу якості освіти Лиманюк І. І.; начальник навчально-методичного відділу Денисюк І. А.).

  • Інспектування закладів вищої освіти України: параметри перевірок (доп.: д.пед.н., кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Кірдан О. Л.).

Учасники семінару обговорили низку питань, пов’язаних із процесами, які допомагають сформувати культуру якості на рівні університету.