Політика і процедури вирішення конфліктних ситуацій

27 липня 2021

На факультеті соціальної та психологічної освіти активно впроваджується політика і процедури вирішення конфліктних ситуацій.
Під час виникнення конфліктної ситуації та з метою забезпечення належного контролю за організацією освітнього процесу на факультеті та оперативного реагування на можливі факти порушень і зловживань, а також для надання інформаційної та методичної допомоги студентам, викладачам, іншим категоріям громадян створено Скриньку довіри.
Повідомлення може бути подано:
без зазначення авторства (анонімно)
Анонімне повідомлення про порушення вимог Закону підлягає перевірці у термін не більше п’ятнадцяти днів від дня його отримання. Якщо у вказаний термін перевірити інформацію, що міститься в повідомленні, неможливо, термін розгляду повідомлення продовжується до тридцяти днів від дня його отримання.
із зазначенням авторства 
Повідомлення підлягає перевірці у термін не більше тридцяти днів з дня його отримання, за результатами розгляду викривачу надається письмова відповідь.
Також на факультеті функціонує Комісія з питань регулювання конфліктних ситуацій на факультеті, під головуванням декана факультету, доктора педагогічних наук, професора Кравченко О.О.
Скринька довіри – skrynka_doviry_fspo_udpu@ukr.net