Відбулася організаційна зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Психологія» початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти доцента Гриньової Н.В. зі здобувачами вищої освіти

21 вересня 2021

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулася зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Психологія» початкового рівня (короткого циклу) вищої освіти доцента Гриньової Н.В. зі здобувачами освітнього ступеня «Молодший бакалавр» П/11-м групою.

Під час зустрічі Гриньовою Н.В. було представлено та обговорено мету освітньої програми: «Підготовка молодшого бакалавра з психології, який володіє системою психологічних знань, базових категорій і понять, здатний застосовувати фахові знання та компетенції в умовах навчально-професійної діяльності, готовий до подальшого навчання й розвитку за спеціальністю «Психологія» та здійснення головної місії – «навчання – дослідження – громадське служіння». Також обговорено орієнтацію, основний фокус та особливості програми підготовки молодшого бакалавра з психології.

Гриньова Н.В. звернула увагу на працевлаштування студентів, особливості викладання та оцінювання за ОП, ознайомила із загальними, фаховими компетентностями та програмними результати навчання. Також було обговорено можливості вітчизняної та міжнародної академічної мобільності здобувачів вищої освіти.

Гарант Гриньова Н.В. презентувала перелік  обов’язкових компонентів освітньо-професійної програми «Психологія» та розповіла про порядок формування переліку вибіркових освітніх компонентів.


Фото новини: