Відбулася гостьова он-лекція на тему “Академічна доброчесність: оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015 “Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання”

2 грудня 2021

24 листопада 2021 року на факультеті соціальної та психологічної освіти в межах вивчення дисципліни «Методика наукових досліджень в психології» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, які навчають за освітньою програмою «Психологія», відбулася гостьова он-лекція, яку провела завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки УДПУ ім. П. Тичини, Коваленко Яна Вікторівна, на тему Академічна доброчесність: оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015 “Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання

Лекція була сфокусована на такому важливому етапі науково-дослідницької роботи як складання та правильне оформлення бібліографічних відомостей на документи, які цитувалися, розглядалися, згадувалися у роботі та підтверджують надання достовірної інформації. Лекторкою було представлено рекомендації щодо оформлення бібліографічних посилань у наукових роботах, відповідно Державного стандарту України 8302:2015, та продемонстровано приклади оформлення різних джерел.

Дякуємо колективу бібліотеки за співпрацю та надання важливої інформації, що буде корисна при підготовці випускних кваліфікаційних робіт.


Фото новини: