Професійний розвиток завідувачів кафедр – пріоритетний напрям діяльності Науково-методичного центру професійного розвитку викладачів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

10 грудня 2021

9 грудня 2021 р. у рамках реалізації програми підвищення кваліфікації на 2021/2022 н.р. Науково-методичним центром професійного розвитку викладачів проведено засідання семінару для завідувачів кафедр університету.

Під час семінару заслухано низку доповідей з актуальних питань діяльності кафедр як основних структурних підрозділів університету. У доповіді координатор з питань акредитації, ліцензування та якості освіти, к. пед. н., доцент Інна Бабій акцентувала на пріоритетних напрямах підготовки кафедр університету до проходження акредитаційної експертизи освітніх програм у 2021/2022 н. р. Із особливостями трансферу технологій ознайомила учасників семінару начальник відділу наукового та науково-технічного розвитку Ліна Логіна. Актуальні питання стану, проблем та перспектив організації публікаційної активності викладачів окреслили начальник редакційного відділу Вікторія Руденко та координатор з наукометричної діяльності університету Віра Колмакова.

У підсумку модератор семінару д. пед. н., професор кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Олена Кірдан анонсувала, що наступні засідання будуть спрямовані на формування управлінських компетенцій завідувачів кафедр університету.


Фото новини: