НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНІ ПРАЦІВНИКИ КАФЕДРИ СОЦІАЛЬНОЇ ПЕДАГОГІКИ ТА СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ПРОЙШЛИ КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

21 квітня 2022

Важливе значення у процесі забезпечення якості освітньої діяльності це якість професорсько-викладацького складу. Викладачі кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи дотримуються вимог щодо проходження стажувань та підвищення кваліфікацій, про що свідчать наявність підтверджуючих документів (свідоцтв, сертифікатів).

Зокрема науково-педагогічні працівники кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, які забезпечують викладання освітніх компонентів за освітньо-професійною програмою «Соціальне забезпечення» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 232 «Соціальне забезпечення» у період з 21.02.2022 р. по 25.02.2022 р. пройшли курси підвищення кваліфікації зі спеціальності 051 Економіка, за темою «Економічні засади соціального захисту» на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Навчальне навантаження курсів підвищення кваліфікації становило 30 год. (один кредит ЄКТС).

Програма курсів передбачала опрацювання таких тем: загальні засади впливу економіки на систему соціального захисту; взаємозв’язок та взаємозалежність економічної та соціальної політики держави; економічні аспекти соціального захисту населення; нормативно-правове забезпечення системи соціального захисту населення; економічний статус як фактор диференціації у соціальному забезпеченні; моделі та програми соціального забезпечення у соціальних державах світу та Україні; економічний статус як фактор диференціації у соціальному забезпеченні; моделі та програми соціального забезпечення у соціальних державах світу та Україні; фінансування у системі соціального захисту населення тощо.

Викладачі успішно завершили курси та отримали свідоцтва про проходження підвищення кваліфікації.