Знайомство з першокурсниками

14 вересня 2022
Цього року наш студентський колектив поповнився значною кількістю першокурсників, і усі вони з нетерпінням чекали знайомства зі своїми кураторами та групою і нарешті дочекалися. Цьогоріч знайомство відбувалось через систему Google Meet.
Під час офіційної частини виступила декан факультету д.пед.н. Кравченко Оксана Олексіївна, яка окреслила особливості навчання на факультеті, труднощі та цікаві моменти з якими можуть зіштовхнутися студенти.
Про особливості навчального процесу, кількість пар у студентів, строки сесії , та особливості оцінювання в кредитно-трансферній системі розповіла заступник декана з навчальної роботи к.пед.н Бондаренко Галини Василівни
Про особливості дистанційного навчання та функціонування системи Moodle розповіла заступник декана з впровадження платформи MOODLE, cтарший викладач кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, кандидат педагогічних наук Савченко Наталія Володимирівна.
Також для студентів було презентовано «Путівник першокурсника» з усією необхідною інформацією.
По завершенню зустрічі усі студенти першого курсу зібралися на  кураторські години, де були обрані старости груп, а всі мали змогу краще познайомитись, та дізнатись більше про своїх одногрупників та кураторів.

Студенти жваво ділилися історіями про себе, своїми захопленнями та планами на майбутнє!  Дорогі наші першокурсники кожен з Вас унікальний та надзвичайно талановитий. Далі буде ще цікавіше


Фото новини: