Національна програма залучення молоді до відновлення України “ВідНОВА:UA”

3 жовтня 2022

З 24 по 28 вересня відбулась національна програма залучення молоді до відновлення України “ВідНОВА:UA”.

Це крута можливість змінювати, і не лише щось або когось, а також себе, рости над собою, розвиватися, прагнути до чогось більшого, цікавого.

ВідНОВА:UA – це МОЛОДЬ, яка змінює реальність;

ВідНОВА:UA – це ком’юніті, яке дає можливість змінювати світ, країну, область, місто або селище;

ВідНОВА:UA – це комфортне середовище, нові знайомі, друзі;

ВідНОВА:UA – це про можливості, які відкриває для тебе світ.

Програма обмінів здійснювалась  спільно з Міністерством молоді та спорту України та ГО “Місто активних громадян” у рамках проекту ПРООН “ЄС за діалог : Зміцнення стійкості України для реагування на загальній потреби центральної і місцевої влади, а також населення, що постраждало внаслідок війни” за фінансової підтримки Європейського союзу.

До програми долучились студентка III курсу спеціальності “Психологія” Мельник Людмила та студентка IV курсу спеціальності “Соціальне забезпечення” Тарасюк Тетяна.

Впродовж 5 днів учасники з усієї України працювали над відновленням Бучанської громади, а саме підвального приміщення та спортивної зали Бучанського ліцею № 4. Окрім будівельних робіт була досить насичена програма під час якої учасники попрацювали над командоутворенням , познайомились з приймаючою громадою , дізнались успішні кейси молодіжної участі і можливості участі в громадських ініціативах, та багато іншого.


Фото новини: