ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНОЇ ПРОГРАМИ «ПСИХОЛОГІЯ» ПІДГОТОВКИ ЗДОБУВАЧІВ ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ

20 січня 2023

Розвиток  освітньої програми є безперервним процесом, до якого залучені зовнішні та внутрішні стейкхолдери, що забезпечує її якість та конкурентноспроможність.

19 січня 2023 р.  відбулося засідання робочої групи освітньо-професійної програми «Психологія» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня (гарант – к.психол.н., доц. Шеленкова Н.Л., члени проектної групи – д.психол.н., проф. Сафін О.Д., к.психол.н., доц. Діхтяренко С.Ю., к.психол.н., доц. Міщенко М.С., доктор філософії Чупіна К.О.).

Під час засідання було обговорено проєкт  ОПП «Психологія» 2023 року. Освітньо-професійна програма «Психологія» розроблена робочою групою кафедри психологія Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (відповідно до Стандарту вищої освіти України: другий (магістерський) рівень, галузь знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальність 053 «Психологія» від 24.04.2019 р. № 564).

Відповідно до Положення про освітні програми в Уманському державному педагогічному університету імені Павла Тичини з 1 січня до 1 лютого робочі групи здійснюють доопрацювання з урахуванням отриманих пропозицій, зауважень та рекомендацій від здобувачів вищої освіти, роботодавців, представників академічної спільноти та інших стейкхолдерів із побажаннями внести зміни та уточнення до діючої ОПП.

Рецензенти проєкту ОПП «Психологія» 2023 р.: Кучер Галина Михайлівна, начальник Управління праці  та соціального захисту населення Уманської міської ради; Миронець Сергій Миколайович, доктор психологічних наук, завідувач кафедри психології Державного торгівельно-економічного університету; Собков’як Радослав, директор початкової школи №3 в місті Гнєзно, Польща.

За результатами засідання ухвалено рішення щодо врахування пропозицій здобувачів вищої освіти, роботодавців, науково-педагогічних працівників, наукових керівників, інших стейкхолдерів у змісті ОПП «Психологія» 2023 року.

Дякуємо нашим стейкхолдерам та всім долученим до спільної справи з удосконалення освітньої програми та сподіваємося на плідну співпрацю в майбутньому!