АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

3 березня 2023

 

 

2 березня 2023 року на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулась зустріч на тему: «Академічна мобільність учасників освітнього процесу».

Співробітники, здобувачі ступеня доктора філософії та студенти факультету прослухали виступи:

  • начальника відділу Міжнанородних зв’язків та академічної мобільності Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, кандидата педагогічних наук – Ільніцької Катерини Сергіївни. Тема виступу «Можливості та перспективи міжнародної академічної мобільності в університеті для учасників освітнього процесу»;
  • заступника декана з міжнародної діяльності факультету, кандидата педагогічних наук, доцента – Бойко Ольги Миколаївни . Тема виступу: «Академічна мобільність учасників освітнього процесу ФСПО»;
  • кандидата психологічних наук, викладача кафедри психології – Чупіної Катерини Олександрівни. Тема виступу «Досвід участі в мовній школі 2023».

В процесі роботи всі учасники мали можливість детально ознайомитись з пропозиціями, які діють в університеті, інформацією щодо розміщення оголошень, вимогами до кандидатів та процедурою оформлення документів.

Також на зустрічі було обговорено участь представників факультету в Міжнародній міждиcциплінарній школі, яка відбулася 19 – 25 лютого 2023 р.


Фото новини: