Благодійний аукціон картин “Все буде Україна”

10 квітня 2023

Студенти факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету разом з організаторами патріотичного табору “Дія” (Людмила Мельник, Максим Мальований та Анна Єдіна) організували благодійний аукціон картин “Все буде Україна”.

Метою заходу було зібрати кошти на покупку дрону для військового з факультету соціальної та психологічної освіти.

Аукціон відбувся в межах університету і зібрав багато учасників, серед яких були не тільки студенти та викладачі, а й місцеві мешканці.

На аукціоні було представлено більше тридцяти картин від молодих українських художників, кожна з яких була високої якості та викликала особливі емоції у глядачів. Людмила Мельник, яка була одним з ініціаторів заходу, розповіла, що організація аукціону була не легкою задачею, але вони разом з командою змогли подолати всі труднощі та забезпечити успішну реалізацію цього проєкту.

На результаті аукціону вдалося зібрати 13 250 гривень, які були передані на придбання дрону для військового з факультету соціальної та психологічної освіти. Учасники заходу віддали не тільки свої кошти, а й виявили свою підтримку та повагу до українських військових, які захищають нашу країну.


Фото новини: