ЗАХИСТ НАВЧАЛЬНОЇ: ОЗНАЙОМЧОЇ ПРАКТИКИ

14 квітня 2023

На факультеті соціальної та психологічної освіти відбулась підсумкова конференція навчальної: ознайомчої практики здобувачів першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 232 Соціальне забезпечення.

Практика є невід’ємною складовою професійної підготовки здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Соціальне забезпечення» першого (бакалаврського ) рівня вищої освіти.

Особливість навчальної: ознайомчої практики полягає в тому, що здобувачі включаються в коло реальних проблем професійної праці фахівців у сфері соціального захисту, ознайомлюються з реальним змістом та обсягом їх роботи. За своїм змістом практика на першому курсі сприяє знайомству з професійною діяльністю фахівців.

Здобувачі представили звіти проходження практики та розповіли про результати своєї роботи, про набутий досвід та подальші перспективи становлення себе як фахівця.

Здобувачі під час проходження практики продемонстрували такі якості, як гнучкість мислення, впевненість, здатність вирішувати комплексні завдання, критичне мислення, креативність та вміння взаємодіяти з людьми. Проходження практики дало змогу ознайомитися із закладами соціальної сфери, зануритися в специфіку їх роботи, дослідити структуру цих закладів.

Завершуючи засідання, здобувачі зауважили на тому, що практика для них була цікавою й пізнавальною та дала змогу краще усвідомити специфіку майбутньої професійної діяльності.