ВРУЧЕННЯ ПРЕМІЇ ІМЕНІ Г.І. КАГАЛЬНЯК

6 липня 2023

06 липня 2023 року на підсумковому засіданні науково-дослідної лабораторії «Удосконалення майстерності майбутнього психолога імені Анни Іванівни Кагальняк» факультету соціальної та психологічної освіти відбулось вручення Премії імені Г.І. Кагальняк здобувачам спеціальності 053 Психологія за значні досягнення у навчанні та науковій діяльності. З вітальним словом виступила декан факультету – доктор педагогічних наук, професор, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Кравченко Оксана Олексіївна.

Цьогоріч Премію отримали:

  • Титоренко Тетяна Олександрівна, здобувачка вищої освіти 164 групи заочної форми навчання, за високий рівень навчання, активну участь у заходах з неформальної освіти та науковій діяльності;
  • Татарова Анастасія Василівна та Татарова Анна Василівна, здобувачки вищої освіти П/32 групи денної форми навчання, за високий рівень навчання та перемогу у ІІ-му етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт “Особистість – суспільство – війна: суспільно-політичні, психологічні, соціокультурні аспекти” (Секція1. Психологічні студії), науковий керівник – Діхтяренко Світлана Юріївна, к. психол. н., доцент, доцент кафедри психології.

 

Щирі вітання від колективу кафедри психології та професорсько-викладацького складу факультету соціальної та психологічної освіти нашим здобувачам з отриманням Премії імені Г.І. Кагальняк і побажання невичерпної енергії й творчого натхнення до нових досягнень і здобутків у подальших наукових пошуках!