ВРАЖЕННЯ СТУДЕНТКИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «053 ПСИХОЛОГІЯ» ВІД НАВЧАННЯ ЗА ПРОГРАМОЮ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ НА І СЕМЕСТР

21 листопада 2023

Я студентка П22 групи факультету соціальної та психологічної освіти, ІІ курс, ОП «Психолгія», Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Чайка Яна. На даний момент я навчаюся в рамках білатеральної співпраці (академічної мобільності) з 02 жовтня 2023 до 18 лютого 2024 р. в Університеті імені Адама Міцкевича в Познані.

Я тут знаходжуся трохи більше місяця. І готова поділися з вами своїми враженнями. На початку було важко розібратися з деякими питаннями, але люди тут привітні і з радістю намагатимуться допомогти максимально у вирішенні ваших проблем. Також тут є організація «Welcome center» і «ESN» (Erasmus Student Network), які спрямовані на легшу адаптацію і ваше цікаве перебування тут. За допомогою організації різних гуртків, подорожей, екскурсій та інших розваг.

Навчання в самому університеті цікаве та енергійне. І цьому сприяє прекрасний, індивідуальний та різний підхід викладачів до занять, що допомагає легше освоїти матеріал на лекціях. Групи підібрані таким чином, що всі студенти є також по обміну і з різних країн, що дає змогу для нових знайомств і цікавих фактів про культуру різних народів. Важливим питанням для того, щоб тут навчатися це є достатнє володіння англійською, а в ідеалі і польською мовою.