13 лютого 2024 року на факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся семінар «Академічна доброчесність: оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015» у змішаному форматі

14 лютого 2024

13 лютого 2024 року на факультеті соціальної та психологічної освіти відбувся семінар «Академічна доброчесність: оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015» у змішаному форматі для здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти, який проводився працівниками бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

З вітальним словом виступила Оксана Олексіївна Кравченко, декан факультету соціальної та психологічної освіти, доктор педагогічних наук, професор.

З темою доповіді виступила начальниця інформаційно-бібліографічного відділу Яна Вікторівна Коваленко на тему: «Академічна доброчесність: оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015 «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання».

Метою заходу – було виконання отриманих рекомендацій та пропозицій від студентського самоврядування щодо організації семінарів задля ознайомлення студентів в правильності оформленні списку літератури за новими стандартами, ознайомлення з вимогами та правильністю написань курсових робіт та індивідуальних науково-дослідних завдань. Тому врахувавши побажання, було організовано семінар.

Дякуємо працівникам бібліотеки Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, які допомогли провести такий пізнавальний захід.