Завершила роботу Весняна толока-2024 на ФСПО!

16 березня 2024

З 11 березня по 14 березня 2024 року на факультеті соціальної та психологічної освіти було зреалізовано проєкт Весняна толока-2024!

Толока об’єднала більше 60 учасників та учасниць, які прагнуть вдосконалюватися.

Нагадаємо, що мета нашого проєкту – створення платформи, яка сприятиме особистісному, професійному та соціальному розвитку студентської молоді, підвищення компетентностей майбутніх психологів, соціальних працівників та педагогів, оволодіння «soft skills» для успішності у житті та кар’єрі.

Синонімом слова «ТОЛОКА» є слова «спільно, разом». За підсумками роботи толоки можемо констатувати, що нам разом вдалося прокачати наші колеса.

Висловлюємо щиру подяку:

Оксані Кравченко, декан факультету соціальної та психологічної освіти, доктор педагогічних наук, професор – за підтримку ідеї та можливості її реалізації.

Жанні Лісон, магістр психології, психолог-практик у методі транзакційного аналізу, член УАТА, ментор у компанії Krisenchat Ukrainian – за прокачування Колеса «Дім та родина» (особистісний рівень).

Любов Курінні, психолог, арт-терапевт, заступник начальника управління – начальник відділу з питань сімейної та молодіжної політики Управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської територіальної громади – за прокачування Колеса «Громада та оточення» (соціальний рівень).

Мар’яні Горенко, психологиня, докторка філософії, викладачка кафедри психології УДПУ імені Павла Тичини – за прокачування Колеса «Університет і робота» (професійний рівень).

Юлії Гичко, докторка філософії, викладачка кафедри психології УДПУ імені Павла Тичини, SMM-фахівчиня – за прокачування Колеса «Я» (особистісний рівень).

Спікери задали жвавий темп до роботи толоки, створити атмосферу пізнання, розуміння, підтримки та активного спілкування.

Дякуємо усім, хто 4 дні був з нами. Ви надихаєте та мотивуєте!

Модератор проєктуОлена Поліщук, докторка філософії, старший викладач кафедри психології УДПУ імені Павла Тичини.