День відкритих дверей

22 березня 2024

На факультеті соціальної та психологічної освіти 21 березня 2024р. відбулися День відкритих дверей в змішаному форматі. На зустріч завітали випускники закладу загальної середньої освіти м. Умань та КЗ «Уманського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу ім. Т. Г. Шевченка Черкаської обласної ради».

Декан факультету проф. Кравченко Оксана Олексіївна ознайомила випускників із факультетом та університетом загалом. Представила переваги та можливості навчання на факультеті.

Заступник декана з профорієнтаційної роботи Юрченко Оксана Володимирівна, привітала учасників зустрічі з першим важливим кроком до вступу у ЗВО з реєстрацією на НМТ. Розказала про подальші дії вступників, коли буде проходити НМТ та коли потрібно створювати електронні кабінети для вступу у ЗВО.

Завідувач кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки доцент Албул Ірина Володимирівна, повідомила інформацію щодо вимог до написання мотиваційного листа, структури та критеріїв його написання.

Керівник Центру психологічного діагностування та тренінгових технологій «Інсайт» Олена Романівна, представила центр та його можливості, та запропонувала випускникам пройти комп’ютерне тестування з метою дослідити свої здібності, бажання, самооцінку, впевнитися у правильності вибору професії, та відповідно надати їм безкоштовну онлайн-консультацію з вибору професії.

На завершення зустрічі всіх гостей було запрошено до чаювання та представниками студентської ради була організована тренінгова програма, яка дала можливість познайомитися один з одним. Гості отримали гарний настрій та подарунки.