На факультеті соціальної та психологічної освіти 4 квітня 2024 р. відбувся День відкритих дверей в змішаному форматі.

5 квітня 2024

На факультеті соціальної та психологічної освіти 4 квітня 2024 р. відбувся День відкритих дверей в змішаному форматі. На зустріч завітали випускники Комунального закладу вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж» імені Михайла Грушевського.

Заступник декана факультету соціальної та психологічної освіти доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Бондаренко Галина Василівна ознайомила випускників зі структурою факультету, з можливостями під час навчання, із переваги та перспективами їхнього навчання в стінах університету.

Заступник декана з профорієнтаційної роботи Юрченко Оксана Володимирівна, привітала учасників зустрічі з першим важливим кроком до вступу у ЗВО. Розповіла про умови вступу 2024, про реєстрацію ЄВІ/ЄФВВ, та коли потрібно створювати електронні кабінети для вступу у ЗВО.

Завідувач кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки та соціальної роботи доцент Албул Ірина Володимирівна, повідомила інформацію щодо вимог до написання мотиваційного листа, структури та критеріїв його написання.

Керівник Центру психологічного діагностування та тренінгових технологій «Інсайт» Олена Романівна, представила центр та його можливості, та запропонувала випускникам пройти комп’ютерне тестування з метою дослідити свої здібності, бажання, самооцінку, впевнитися у правильності вибору професії, та відповідно надати їм безкоштовну онлайн-консультацію з вибору професії.

Випускники отримавши інформацію та можливість індивідуального консультування, подякували за зустріч.