(Українська) МОН оголошує про оновлення персонального складу Науково-технічної ради

19 квітня 2024

Sorry, this entry is only available in Ukrainian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

МОН оголошує про оновлення персонального складу Науково-технічної ради (далі — Ради) з питань формування та виконання державного замовлення на науково-технічну продукцію та секцій Ради за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки.

Це забезпечить об’єктивність та неупередженість в ухваленні рішень під час підбиття підсумків конкурсного добору науково-технічних (експериментальних) розробок за державним замовленням.

Запрошуємо долучитися до складу Ради або її секцій за пріоритетними напрямами розвитку науки і техніки, а саме:

  • національна безпека і оборона;
  • інформаційні та комунікаційні технології;
  • енергетика та енергоефективність;
  • раціональне природокористування;
  • науки про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань;
  • нові речовини і матеріали.

Важливо: члени Ради та секцій не можуть бути науковими керівниками та/або членами авторських колективів науково-технічних розробок, поданих для участі в конкурсному доборі.

Добір здійснюється відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору наукових, науково-технічних робіт, що плануються до виконання за кошти державного бюджету, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2018 р. № 739.

Для внесення до списку кандидатів у члени Ради та секцій необхідно зареєструватися до 26 квітня 2024 року. Для цього важливо заповнити анкету за покликанням.