Зустріч з головою EK здобувачів ОС бакалавр спеціальності 053 «психологія»

10 травня 2024

 

     09.05.2024  на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулася зустріч здобувачів ОС бакалавр денної та заочної форм навчання спеціальності 053 Психологія з головою ЕК доцентом кафедри психології Вахоцькою І.О. щодо підготовки до випускної атестації.

     Здобувачі були ознайомлені із програмою та порядком проведення випускних екзаменів, які визначені «Положенням про організацію освітнього процесу в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини», «Положенням про Європейську кредитно-трансферну систему навчання в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини», «Положенням про порядок створення та організацію роботи Екзаменаційної комісії» та іншими нормативно-правовими актами.

    Голова ЕК ознайомила із складом екзаменаційної комісії, яку затверджено наказом ректора, графіками проведення випускного атестаційного екзамену та захисту кваліфікаційних робіт, програмою атестаційного екзамену, особливостями організації іспиту в дистанційній формі та очно.

    Здобувачі були поінформовані про порядок проведення атестаційного екзамену, перелік дисциплін, на основі яких складені питання у програмі атестаційного екзамену, зокрема:психологічне консультування, методика роботи психолога, психологічні основи профорієнтаційної роботи.

     Зустріч із здобувачами проходила в активному обговорені організаційних та фахових питань.