УРОЧИСТА АКАДЕМІЯ – 2024

21 травня 2024

   

     З нагоди відзначення Дня науки в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини пройшла Урочиста Академія-2024. Попри всі труднощі та виклики сьогодення педагоги-науковці тримають освітній фронт, волонтерять, підтримують наших захисників, здійснюють патріотичне виховання та допомагають своїми винаходами і розробками оборонцям. У складі різних військових формувань Збройних Сил України воюють науково-педагогічні працівники нашого університету, студенти, випускники різних років навчання. Наша щира вдячність лине на адресу захисників та захисниць, медиків, рятувальників, енергетиків, волонтерів та всього українського народу, бо тільки завдяки злагодженій роботі нам вдається сьогодні вистояти.

     З новими звершеннями та науковими здобутками науково-педагогічних працівників вітали ректор університету, доктор педагогічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Олександр Безлюдний, Начальник управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради Ольга Чирваголова профспілкового комітету УДПУ імені Павла Тичини Валентин Хитрук, проректор з наукової роботи, доктор педагогічних наук, професор Тетяна Годованюк.

     З нагоди професійного свята науковців університету відзначили нагородами Міністерства освіти і науки України, Уманського міського голови, Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України, Первинної профспілкової організації Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

     До дня науки Радою молодих науковців підсумовано результати конкурсу «Кращий студент-науковець УДПУ імені Павла Тичини» та нагороджено молодих науковців, які своїм оптимізмом, енергією та бажанням відкривати нове сприяють прогресу наукової роботи.

     В межах відзначення Днів науки в університеті проходив традиційний конкурс на кращий навчальний посібник та монографію. На Урочистій Академії відбулося нагородження переможців.

     Урочиста академія – 2024 в УДПУ засвідчила, що наш університет має потужну наукову платформу, висококваліфікований науково-педагогічний колектив, який зберігає кращі освітні традиції та впевнено дивиться в майбутнє.

     На Урочистій академії були відзначені науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти факультету соціальної та психологічної освіти:

Балдинюк Олена Дмитрівна – кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи

Прищепа Світлана Михайлівна – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту

Дудник Наталка Василівна – доцент кафедри педагогіки та освітнього менеджменту, кандидат педагогічних наук

Лисенко Анна Олегівна – голова НТСА факультету соціальної та психологічної освіти

Разом до Перемоги!