Розпочалася державна атестація здобувачів вищої освіти денної форми навчання ОС «Бакалавр» зі спеціальностей 231 Соціальна робота та 232 Соціальне забезпечення.

20 червня 2024

На факультеті соціальної та психологічної освіти розпочалася державна атестація здобувачів вищої освіти денної форми навчання ОС «Бакалавр» зі спеціальностей 231 Соціальна робота та 232 Соціальне забезпечення.

Випускна атестація здійснюється  у формі екзамену та захисту кваліфікаційної роботи, у змішаному режимі, відповідно до наказу ректора університету «Про завершення II семестру та проведення випускної атестації 2023/2024 навчального року».

Розклад роботи Екзаменаційної комісії був складений деканатом факультету, погоджений з Головою ЕК та затверджений першим проректором університету своєчасно доведений до відома студентів.

Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота в екзаменаційні білети (30 білетів) було включено 90 питань з таких базових теоретичних та методичних дисциплін, як «Теорія соціальної роботи», «Технології соціальної роботи», «Соціальна робота з різними групами клієнтів», «Практикум з соціальної роботи». А також практичні завдання передбачали виявлення основних умінь студентів, зокрема щодо аналізу та пошуку шляхів вирішення проблемної ситуації, способів розв’язання конфліктних ситуацій, добору методів консультування та ін.

Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності232 Соціальне забезпечення в екзаменаційні білети (30 білетів) було включено 90 питань з таких базових теоретичних та методичних дисциплін, як «Система соціального захисту в Україні», «Правове регулювання соціального забезпечення», «Економічні основи соціального забезпечення», «Ведення професійних документів та звітність у соціальному забезпеченні».

Атестаційний екзамен відбувся відповідно до графіку підсумкової атестації, усі здобувачі вищої освіти вчасно з’явились на іспит, та склали іспит.

Випускна атестація проводиться у змішаному  режимі, очно або за допомогою відеоконференції на платформі Zoom.

До атестаційного іспиту здобувачів вищої освіти доєдналися стейкхолдери, які активно інтегрувалися в роботу та проявили інтенсивну участь в обговоренні, сприяючи підвищенню якості оцінювання та забезпечуючи всебічний зворотний зв’язок для подальшого вдосконалення навчального процесу.

На іспитах були присутні представники студентської агенції із забезпечення якості вищої освіти факультету соціальної та психологічної освіти, які здійснювали моніторинг і оцінку, щодо можливостей  вдосконалення навчального процесу та оцінювання знань студентів.

Шановні наші здобувачі! Бажаємо Вам успіху на захисті випускної кваліфікаційної роботи!

Нехай Ваші знання та підготовка допоможуть вам впоратися з усіма завданнями та досягти високих результатів. Вірте у свої сили, залишайтеся впевненими та зосередженими.

Нехай ваші зусилля і відданість обраній справі приведуть до великих досягнень. Розвивайтеся, відкривайте нові горизонти та не бійтеся викликів – вони роблять вас сильнішими та мудрішими.

З найкращими побажаннями успіху та розвитку!