відбувся семінар з написання мотиваційного листа для майбутніх вступників на ОС «магістр» зі спеціальностей 053 Психологія, 231 Соціальна робота та 073 Менеджмент.

21 червня 2024

 

     20 червня на факультеті соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, відбувся семінар з написання мотиваційного листа для майбутніх вступників на ОС «магістр» зі спеціальностей 053 Психологія, 231 Соціальна робота та 073 Менеджмент.

Модераторами зустрічі були доц. кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Албул Ірина Володимирівна та заступник декана з профорієнтаційної роботи ст. викладач кафедри педагогіки та освітнього менеджменту Юрченко Оксана Володимирівна.

Зустріч присвячена розповісти вступникам як вдало написати мотиваційний лист. Адже ми знаємо, що мотиваційний лист – це документ, що складається і подається вступником до закладу вищої освіти, у якому пояснюються причини, через які вступник вважає себе найкращим кандидатом для вступу на відповідну освітню програму. Відповідно підготовка такого листа вимагає детального дослідження вступником загального академічного середовища університету та різних освітніх програм.

Ірина Володимирівна окреслила основні питання, а саме: вимоги до мотиваційного листа та його структуру. Виокремила певні поради для написання мотиваційного листа та представила таблицю мотивів вибору професії.

Наостанок побажали нашим вступникам успішно скласти вступні іспити, та вчасно подати документи до ЗВО!