Тренінг-менеджер

18 червня 2018

Шановні абітурієнти!!! Запрошуємо Вас на навчання за спеціальністю «Психологія». Після закінчення закладу вищої освіти випускники мають широкий спектр галузей для працевлаштування. Сьогодні ми хотіли Вас познайомити з роботою психолога сфері управління підприємством.

Тренінг-менеджер – людина, яка займається професійним навчанням і розвитком персоналу всередині організації. Завдання тренінг-менеджера включають проведення внутрішнь-корпоративного навчання персоналу за спеціально розробленими програмами, плюс моніторинг зовнішнього навчання і програм, які пропонуються на зовнішньому ринку.

Як працює тренінг-менеджер?

У своїй роботі тренер використовує різні методи і технології для досягнення найкращого результату. Тут можуть бути використані і ділові ігри, групова робота, як у великих, так і в малих групах, установчі міні-лекції, відео фільми, всілякі комп’ютерні навчальні програми. Тут потрібно застосовувати адаптовані програми, і для кожного тренінгу спеціально підбирати або розробляти навчальний матеріал. Тренінг-менеджер повинен вміти ефективно поєднувати всі існуючі в його арсеналі вправи, вміти відвести для кожного з тренінгових вправ і завдань спеціальний час і місце в тренінгу. Кожен тренінг вимагає інноваційного підходу.

Зараз майже кожна фірма бажає мати в своєму штаті тренінг-менеджера, а в великих компаніях є свої навчальні центри. Навчання в таких компаніях зачіпає всі категорії співробітників. У багатьох компаніях дуже часто велика увага приділяється навчанню працівників «front line», тобто тих співробітників, які безпосередньо взаємодіють з клієнтом. Включає навчання і топ-менеджерів – керівників різного рангу, а також і вищий персонал.

Професія тренінг-менеджера має великі перспективи.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за номерами:

096-625-85-95 (Міщенко Марина Сергіївна)

093-056-50-97 (Лівандовська Інна Антонівна)