На запрошення благодійного фонду RЕALІS  вкладачка кафедри психології  Лівандовська Інна Антонівна була запрошена до участі в конференції  «Дитинство на тлі війни»

23 лютого 2024

На запрошення благодійного фонду RЕALІS  вкладачка кафедри психології  Лівандовська Інна Антонівна була запрошена до участі в конференції  «Дитинство на тлі війни» що відбулась 19-21 січня 2024 року в м. Київ.  Оскільки війна негативно впливає на психоемоційну стабільність кожного, особливо цей вплив відчувають діти,  підлітки. Психологічні дитячі травми мають довготривалі  та глибокі наслідки, подолання яких вимагає підтримки спеціалістів та комплексного підходу з урахуванням індивідуальних потреб дитини.

Розглядались наступні питання: «Медіатворчість в подоланні наслідків медіатравматизації дітей», «Освіта під час війни: втрати чи уповільнення?»,  «Казкотерапія та творчі практики в роботі з дітьми»,  «Практичний довід допомоги сім’ям, які постраждали внаслідок війни»,  «Відновлення та стійкість підлітків під час війни в роботі благодійного проєкту «СвіТи!», «Особливості роботи з дітьми у воєнний час методами арт-терапії», «Сила впливу батьківської поведінки на емоційний стан дитини», «Психологічна підтримка дітей під час війни засобами каністерапії», та інші. Вказані теми акцентували проблеми практичної психології та стимулювали  психологів-науковців, психологів – практиків до подальших розробок й вдосконалення  системи психологічної роботи з наслідками військової агресії.

Захід організований для дитячих практикуючих психологів та педагогів за підтримки Благодійного фонду Realis Christian Center, SlovakAid, Арт-терапевтичної асоціації та Місії Євразія.

https://www.facebook.com/dramaradska