«Тиждень академічної доброчесності»

2 грудня 2021

З 22. 11. по 26. 11. 2021 року  на факультеті соціальної на психологічної освіти проходив  «Тиждень академічної доброчесності». В рамках цоьго тижня було проведено ряд зустрічей  та настановчих  лекцій для студентів усіх курсів. Зокрема :

  • 24 листопада  відбулося онлайн-заняття “Академічна доброчесність: оформлення списку літератури за ДСТУ 8302:2015 “Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання” для здобувачів другого та третього рівня вищої освіти. Лектор – Коваленко Яна, завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу Наукової біліотеки УДПУ імені Павла Тичини .
  • 24 листопада 2021 року під час засідання старостату відбулася зустріч студентів факультету соціальної та психологічної освіти  з керівником Групи сприяння академічній доброчесності ФСПО з питань забезпечення академічної доброчесності у освітньому процесі.
  • Лектор – Наталя Миколаївна  Коляда, доктор педагогічних наук, професор кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи. ознайомила студентів із завданнями та діяльністю Групи сприяння академічній доброчесності ФСПО, до складу якої входять  науково-педагогічні працівники, здобувачі освіти, представники органів студентського самоврядування.
  • Проводився конкурс робіт «АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ:  ДАНИНА МОДІ, ЧИ ЖИТТЄВА НЕОБХІДНІСТЬ?» До участі у Конкурсі могли долучитись учні, здобувачі освіти, аспіранти, представники органів студентського самоврядування ЗВО України подача робіт  продовжується до 15 грудня 2021 року.