ВІДБУЛАСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВИБІРКОВИХ ДИСЦИПЛІН ЗА ОСВІТНЬОЮ ПРОГРАМОЮ «ПСИХОЛОГІЯ» СПЕЦІАЛЬНОСТІ 053 «ПСИХОЛОГІЯ» ДРУГОГО (МАГІСТЕРСЬКОГО) РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ НА 2023-2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

31 березня 2023

Відповідно до Положення про порядок вільного вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини (2020), з метою формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачам вищої освіти надається право вибору навчальних дисциплін на наступний навчальний семестр. Навчальні дисципліни обираються з каталогу дисциплін вільного вибору.

30 березня на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулася зустріч зі здобувачами ОП «Психологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. Гарант ОП доц. Шеленкова Н.Л. повторила процедуру вибору та наголосила, що вільний вибір навчальних дисциплін та формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачем вищої освіти – надає можливість не лише поглибити та розвинути знання з фаху, сформувати та вдосконалити спеціальні (фахові) компетентності, але й сприяє розвитку загальних компетентностей та soft skills.

Викладачі кафедр факультету у вигляді цікавих та інформативних презентацій ознайомили здобувачів із метою, завданнями, компетентностями, знаннями та вміннями, яких вони набудуть після вивчення вибіркових освітніх компонентів: «Медична психологія», «Психологія впливу», «Людина у сучасному соціумі», «Психологія емоцій», «Соціально-психологічна діагностика, профілактика та корекція», «Соціально-психологічні аспекти спілкування в професійній діяльності», «Теорія і практика надання психологічної допомоги суб’єкту», «Особистість в екстремальних умовах»,  «Система соціального захисту в Україні».

Дякуємо всім учасникам за яскраві, ґрунтовні презентації та впевнені у свідомому виборі здобувачів!


Фото новини: